De la filmări nunți la arta videografică

De la bun început vreau să-mi păstrez onestitatea și să nu cad în păcatul infatuării de a spune că sunt un videograf superior celorlalți. Sunt doar un om pasionat de imagini, foarte atent la detalii și dornic ca lumea să-mi urmărească lucrările fără să se plictisească.

Din 2007, când am intrat în televiziune, am descoperit o lume fascinantă a culorilor, luminii și a posibilității de a construi din imagini momente emoționante ce rezistă trecerii timpului.
Având șansa de a lucra cu unii din cei mai buni operatori video, fotografi , editori și reporteri, am încercat să nu dezamăgesc. Mânat de o pasiune “flamboaiantă”, asemeni unui copil care își creează propriul său joc cu omuleți din plastic și mașini chinezești, m-am străduit să înțeleg principiile de bază și secretele acestei meserii de videograf.
Lucrând pentru diverse televiziuni, am stat prin “tranșee”, în ploaie, pe la diverse știri, am fost om de zăpadă pe la sărbători în friguri de februarie, m-am bucurat de bronzul doar pe antebrațe în lunile lui Cuptor 😀 toate astea m-au călit și m-au făcut să pășesc mai încrezător înainte, pe drumul către nivelul profesionist.

Acum, uitându-mă peste umăr, zâmbesc. Și mă bucur. Mă bucur pentru că persoanele cu care și pentru care am lucrat se bucură de produsul pe care îl facem, în mod cert, împreună.

Va urma !

 

DATA25 September 2014

CATEGORIIUncategorized

Lasă un comentariu